Kristi Himmelsfärs.



400 g finmald gudomlig lekamensfärs
1 dl tärnad agape (kan inte ersättas med eros!)
0,5 dl ödmjukhet
3 msk salta tårar
ev ljummet vatten

Till servering: törnen och böner


Bryn färsen skonsamt i hälften av tårarna på medelhög värme. Skär agapen i små tärningar. Använd vass kniv. Rör ner agapen när färsen fått färg och späd därefter med ödmjukheten lite i taget. Låt puttra i fem minuter och tillsätt sedan resten av tårarna. Späd med extra vatten om smaken blir för stark.

Serveras lämpligen med en sallad på törnen och böner.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan man byta ut lekamenfärsen mot oblatfärs? Och vad serverar man egentligen till, vin eller vatten?

2010-05-14 @ 12:42:34
Postat av: Fröken Giftig

Oblatfärs går bra, bara man blandar ut den med lite helig ande. Den kan bli lite för kompakt annars. Vin eller vatten - det väljer du själv. Vigvatten kan faktiskt vara riktigt läskande!

2010-05-14 @ 18:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0