Kristi Himmelsfärs.
400 g finmald gudomlig lekamensfärs
1 dl tärnad agape (kan inte ersättas med eros!)
0,5 dl ödmjukhet
3 msk salta tårar
ev ljummet vatten
Till servering: törnen och böner
Bryn färsen skonsamt i hälften av tårarna på medelhög värme. Skär agapen i små tärningar. Använd vass kniv. Rör ner agapen när färsen fått färg och späd därefter med ödmjukheten lite i taget. Låt puttra i fem minuter och tillsätt sedan resten av tårarna. Späd med extra vatten om smaken blir för stark.
Serveras lämpligen med en sallad på törnen och böner.
1 dl tärnad agape (kan inte ersättas med eros!)
0,5 dl ödmjukhet
3 msk salta tårar
ev ljummet vatten
Till servering: törnen och böner
Bryn färsen skonsamt i hälften av tårarna på medelhög värme. Skär agapen i små tärningar. Använd vass kniv. Rör ner agapen när färsen fått färg och späd därefter med ödmjukheten lite i taget. Låt puttra i fem minuter och tillsätt sedan resten av tårarna. Späd med extra vatten om smaken blir för stark.
Serveras lämpligen med en sallad på törnen och böner.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Kan man byta ut lekamenfärsen mot oblatfärs? Och vad serverar man egentligen till, vin eller vatten?
Postat av: Fröken Giftig
Oblatfärs går bra, bara man blandar ut den med lite helig ande. Den kan bli lite för kompakt annars. Vin eller vatten - det väljer du själv. Vigvatten kan faktiskt vara riktigt läskande!
Trackback